AGAFANT IMPULS!

Com ja sabeu, des de Rebost 2.0 ens estem preparant per millorar i avançar amb fermesa cap al futurEl procés que començàvem a finals de març, està arribant al seu final.


Aquest procés de millora, ens ha impulsat cap a tancar un acord de fusió amb la botiga física de Cal Romesco, del Centre Especial de Treball de La Calaixera (www.cetlacalaixera.cat).

L'Adrià Valls segueix implicat en el dia a dia del resultat obtingut de la fusió entre Rebost 2.0 i Cal Romesco, com a Responsable de la nova botiga online (en construcció durant el mes de maig) i de la botiga física ja existent (inaugurada el 05/06/2014) al Passeig Maragall 124 de Barcelona.


Malgrat això, les comandes que es realitzin a partir d'avui (18/05/2015), les rebreu amb normalitat al vostre domicili el proper dijous 28/05/2015.

Gràcies per fer-nos confiança en tota aquesta etapa que en unes setmanes deixarem endarrere, i desitgem que podem continuar aquest camí plegats, amb molta il·lusió i en les mateixes condicions, o inclús millors en el futur.

Us anirem informant.